Coaching ìts my life = Erkende Interventie

erkende interventie

Blij Bewegen volgt in zijn coaching het Its My LifeTM coach concept

Its My LifeTM is een erkende interventie en opgenomen in de database Effectief Actief van het Nederlands Instituut voor Sport & Bewegen (NISB).

Met Its My LifeTM stap voor stap actiever!

Meer bewegen! Inactiviteit neemt ernstige vormen aan en brengt grote problemen met zich mee in de toekomst. We voelen door onze moderne maatschappij steeds minder de noodzaak om in beweging te komen.
Helaas, want beweging verhoogt ons immuunsysteem, verlaagt stressgerelateerde klachten en zorgt ervoor dat we weerbaar blijven.

Gezonde leefstijl? Komt je er maar niet aan toe om structureel de sportschool te bezoeken? Je bent niet de enige. Veel mensen hebben er moeite mee om voldoende te bewegen, bijvoorbeeld door de vele verplichtingen of een gebrek aan motivatie. Het beweegprogramma ìts my lifeTM biedt hierbij uitkomst.
Its My LifeTM bestaat uit een innovatieve beweegmeter, de ít, in combinatie met het webportaal. Een laagdrempelige manier om in beweging te komen waarbij elke stap telt.

De erkende interventie van ìts my life werkt in 4 stappen:

photo2 photo3 photo4 photo5

 

 

 

 

Bewegen. Dagelijks voldoende bewegen en fitter worden; eenvoudig én leuk dankzij de slimme stappenteller.

Voeding. Een dieet is lastig vol te houden. Daarom helpt Blij Bewegen je keuzes te maken die passen bij jouw leefstijl. Duurzaam.

Monitoring. Volg je voortgang, dat werkt motiverend; leer kleine doelen te stellen die haalbaar zijn.

Coaching. Voor het allerbeste resultaat kies je voor coaching. Je bent het waard!

img2

Deze keer ga je echt fitter worden, zonder moeite.

Heb jij er ook genoeg van? Voor de zoveelste keer ‘opnieuw’ begonnen met fitness bij de sportschool. Maar je weet nu al, dit is niet wat bij jou past. Laat staan dat het blijvend resultaat levert. Was er maar een alternatief.

Er is nu een alternatief voor de sportschool!

Met het persoonlijke beweegplan van Its My LifeTM, behaal je wel en blijvend resultaat. Schijnbaar moeiteloos. Its My LifeTM combineert een persoonlijke coach met een slimme stappenteller en de ìts My LifeTM webapplicatie. Vraag vrijblijvend meteen een gratis Leefstijl Intake t.w.v. € 75,- aan om kennis te maken met ìts My LifeTM.

 

Reacties zijn gesloten.