Cursus lekker slapen met Qigong

Moeite met slapen? Ontdek hoe je met Qigong je slaap verbetert! Oefeningen voor een rustige geest, kalm hart en ontspannen lichaam.

Ken je dat? Moeilijk de slaap kunnen vatten, draaien, woelen en ‘s nachts vaak wakker worden? Ontdek hoe je met Qigong je slaap verbetert! Qigong ook wel Chinese Yoga genoemd, bestaat uit langzame, vloeiende bewegingen die uitgevoerd worden met een rustige ademhaling en volle aandacht. Je voelt je door Qigong beoefening vitaler, en met beide benen op de grond.

Deze cursus bestaat uit een introductie workshop en 8 trainingen. Tijdens de cursus komen makkelijk aan te leren oefeningen aan bod die er speciaal op gericht om heerlijk te kunnen slapen. De geest wordt rustig, het hart kalmeert en het lichaam wordt ontspannen.

Meld je nu aan voor de introductieworkshop op 11 september van 20.00 – 21.30 uur op Het Yogaschooltje in Wageningen.

Dit kan via de mail: jolanda.qualm@gmail.com of via online boeking: https://www.momoyoga.nl/Powerofyoga/login

De cursus wordt gegeven door Jolanda Qualm en Marianne Meijboom. Beiden brengen hun jarenlange ervaring en kennis van Qigong samen in deze cursus gericht op gezond slapen.

In de cursus besteden we aandacht aan herkenning en erkenning van slaapproblemen, de beginselen van de Traditionele Chinese Geneeskunde zoals Yin en Yang, de vijf elementenleer en een aantal belangrijke acupunctuurpunten en andere tips om beter te kunnen slapen. Doe mee en geniet weer van een goede nachtrust!

Wil je meer informatie?

Reacties zijn gesloten.