Het is Zomer!!

Geef je energie een boost met Yoga en Qigong

Zomer is DE tijd om onze wakkergemaakte lente energie verder te aan te wakkeren. Om ten volle te leven, onze geest te voeden. De zonneschijn van de zomer nodigt ons uit naar buiten te gaan, en actiever te zijn door beweging en spel.

De zomer is een krachtig moment om je af te stemmen op de yang-energie van de zon voor expansie, vreugde en verbinding met de wereld om ons heen. Dit wordt onze ‘binnenzon’, of Heilig Vuur genoemd, en bevindt zich in het hartcentrum. Wanneer het Heilige Vuur stabiel brandt, ervaren we pure vreugde en geluk.

Vanaf donderdag 21 juni werken we in alle yoga lessen (Yang, Yin en Qigong) met deze zomer energie!

Heb jij ook zin om je vuur aan te wakkeren en lekker in balans te komen?
Mijn zomer yoga en qigong routines helpen je fysiek, energetisch, mentaal en emotioneel om net als de natuur te transformeren, te groeien en tot volle expressie van onszelf te komen.
Focus op wat echt belangrijk voor je is en kom weer met plezier in beweging. Van harte welkom!

Ben jij er ook bij? Boek je (proef)les via de Momoyoga.nl App.

Meer informatie over de les en de tarieven.

“Een wekelijkse yogales in een fijne ruimte is als een oase waar je kan ontspannen, opladen en zorgen voor je lichaam”  Het Yogaschooltje Heerenstraat 39 en Tweede Kloostersteeg 48 in Wageningen

 

Tussen 20 juli en 14 augustus ben ik op vakantie. De yogascholen hebben dan een zomerrooster. De reeds aangeschafte leskaarten kun je stop laten zetten.

Reacties zijn gesloten.