Personal Training Boks!Fun

Toe aan een stoer programma?

Laat jij je graag uitdagen? Hier is je kans! Het trainingsprogramma van (kick)boksen is één van de meest gerespecteerde ter wereld, met name vanwege de vereiste discipline en doorzettingsvermogen.
Bij Personal Training Boks!Fun zijn de basiselementen van deze fantastische sport gebruikt om tot een complete Personal Training workout te komen.

Boks!Fun Blij Bewegen

Boks!Fun

Personal Training Boks!Fun is een effectieve workout, waarbij gebruik gemaakt wordt van verschillende boks- en traptechnieken. Hierbij wordt doorgaans geen fysiek contact gemaakt. Het biedt jou een fantastische en intense beleving. Je volgt een sessie van 30 minuten onder directe en persoonlijke begeleiding, dus alle aandacht is voor jou. En precies lang genoeg voor een optimaal resultaat.

Resultaten

Personal Training Boks!Fun heeft een groot aantal fysieke en mentale voordelen, zoals:

  • Conditie- en krachtopbouw, vetverbranding
  • Ontladen van stress en spanning
  • Verhogen van mentale weerbaarheid
  • Je leert echt (kick)boksen en op een veilige manier!

Safety first!

Personal Training Boks!Fun kent enkele essentiële verschillen met het normale (kick)boksen. Zo is het programma ontworpen als een zero contact trainingsvorm. Uiteraard wordt er intensief ge(kick)bokst, maar steeds richting mij als trainer die de stoten en trappen pareert met behulp van diverse materialen zoals pads. Dit maakt Personal Training Boks!Fun een veilige activiteit die jou enorm veel voldoening geeft. Een unieke personal trainingsvorm die veel vliegen in één klap slaat.

Voor wie en waar

Iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, conditieniveau en boks-ervaring kan in principe deze training meedoen, mits je beschikt over een goede gezondheid. We starten met een intake gesprek, waarin jij je trainingsdoel bepaalt. De training is in principe buiten in (de directe omgeving van) Wageningen. Een lidmaatschap van een sportschool is dus niet nodig.

Boks!Fun Plus programma

De personal training kan desgewenst uitgebreid worden met een plus programma Mental Coaching en voedings- / leefstijladvies. Dit zijn programma’s op maat. Denk aan situaties waarin je:

  • Herstelt na een burn out
  • Balans wilt (her)vinden
  • Afvallen of gezondheid verbeteren na ziekte
  • Krachtiger uitstraling wilt krijgen
  • Met zelfvertrouwen je werk aankunnen

Reacties zijn gesloten.