Power of Yoga Wageningen

Toe aan een soepel en krachtig bewegend lijf?

Wil jij een krachtiger houding en een fitte uitstraling? Dan is hier je kans! Bij Power of Yoga leer je kracht van binnen uit in te zetten en je energie weer te laten stromen. Daarbij ontlaad je ook nog eens de opgehoopte spanning op een effectieve manier. Een ideale manier om na een werkdag heerlijk ontspannen de avond in te gaan of juist je dag lekker mee op te starten! Kijk snel op het rooster om je les te vinden en te boeken!

Bij Power of Yoga vind je het complete pakket: Yang (Power Flow) Yoga, Yin Yoga, Qigong, Boksen & Yoga, Yoga Core Booster. Kijk ook eens op de Facebook pagina van Power of Yoga Wageningen en volg me voor acties en aanbiedingen!

Yang Yoga (Core Power Flow)

Yang Yoga is een krachtige, dynamische en bewuste vorm van de fysieke yoga beoefening. Na opwarming en zonnegroeten series start de serie. Hierbij sta je krachtig gefundeerd en betrekkelijk kort in houdingen, je ademhaling stuurt de beweging, en is bovendien diep en intensief. Ook ga je vloeiend over van de ene naar de andere houding.

Door de houdingen uit te voeren in het ademritme en met focus technieken, ontstaat er concentratie en warmte. Lees meer

Yin Yoga

Yin Yoga is een vorm waarbij je jezelf over geeft aan een diepere strekking van het bindweefsel en de gewrichten. Waar je bij Yang Yoga je spieren aan- en ontspant gaat het er bij Yin Yoga juist om dat je de spieren zoveel mogelijk loslaat. Yin Yoga biedt een mogelijkheid om te observeren, te voelen en tot weldadige stilte in jou te komen.

Je zult na verloop van tijd merken dat je soepeler wordt en dat de levensenergie vrijer kan gaan stromen. Lees meer…

Boksen & Yin Yoga (Chi Boksen)

Een unieke les a la Jolanda met actie, ademtraining, focus en meditatieve ontspanning! Kickboks en martial arts worden in één les gecombineerd met yin yoga, Qigong en meditatie. Verken je grenzen | Breng Yin & Yang energie in balans | Bundel je krachten!

Veilige training met bokshandschoenen en stootkussens. De les geeft super plezier, uitdaging en nieuwe energie!!

Yoga Core Booster

Een 30 minuten les voor training van cardio, wilskracht en core power. Je core staat na deze korte les in vuur en vlam! Je loopt met een diep tevreden gevoel de deur uit.

Met een unieke combinatie van yoga, core stability met Tabata High Intensity Interval Training train je effectief en je snelle spiervezels. Dit is een Yoga Shred™ Inspired class van oprichtster Sadie Nardini.

Is het de hoogste tijd voor een sterke core en strakke buik? Dan is deze yoga les iets voor jou!!

Qigong

Qigong (uitspraak: ‘tsjie koeng’) is een onderdeel van de zeer oude Chinese leer om lichamelijke en geestelijk gezondheid te behouden en te verbeteren. Alles draait om het in stroming brengen van je energie en zo de balans herstellen of pijn (‘blokkades’) weg te laten vloeien.

Qi-gong zou je letterlijk kunnen vertalen als werken met je levenskracht. Je wordt blijer, vitaler en komt eenvoudig met beide benen op de grond! Lees meer…

Aanmelden voor een les

Je bent altijd welkom om een les uit te proberen, en je kunt altijd instromen in een lopend seizoen. Meld je aan via www.momoyoga.nl/powerofyoga

Met het doorgeven van ervaring in yoga wil ik jou graag inspireren tot het vinden van je eigen kracht, levenslust en tegelijkertijd ook je kwetsbaarheid. In mijn beleving gaan kracht en kwetsbaarheid hand in hand. Lees meer…

Lesoverzicht van Power of Yoga

  • Qigong op zondag 9.00 – 10.15 uur.
  • Yoga Core Booster op maandag 17.45 – 18.15 uur.
  • Boksen & Yoga op maandag 18.30 – 19.45 uur.
  • Yang Yoga (Core Power Flow) op donderdag 17.30 – 18.45 uur.
  • Yin Yoga lessen op donderdag 19:00 – 20.15 uur.

Locatie van de lessen Het Yogaschooltje in Wageningen

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.