Referenties

“De coaching van Blij Bewegen heeft mij veel opgeleverd. Ik ben anders gaan denken: door de informatie van Jolanda werd ik mij bewust dat bewegen echt belangrijk voor mij is. Zowel fysiek (botten & spieren, buik) als mentaal (je voelt je gelukkiger). Voeding en drinken kwamen ook aan bod. En ik ben anders gaan doen: ik beweeg meer dagelijks (pak eerder de fiets of de trap) doe regelmatig krachtoefeningen en ik sport weer (hardlopen). Hierdoor ben ik afgevallen en slanker geworden en voel me beter in mijn vel zitten. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik blij(f) bewegen! Ik ben erg blij dat ik in dit coachingstraject ben gestapt. Zonder dit traject zou ik weinig aan sport en beweging hebben gedaan en nu voel ik me fit.”

Etienne Verlaat, lifecoach van 1 Hour Coaching

“De lifestyle coaching heeft me geholpen mijn doelen beter in beeld te krijgen en me bewuster te richten op datgene wat ik echt wil bereiken. Het geeft me in sport meer rust en minder spierspanning die op dat moment niet nodig is voor de training. De coaching gaf me handvatten om ruimte te vinden om te trainen op datgene dat echt belangrijk is op dat moment en daarmee effectiever om te gaan met mijn energie. Het helpt me te sporten met minder blessures en tegelijkertijd een hoger trainingsdoel te halen.”

Pascal

“Door de coaching ben ik me weer bewust geworden hoe ik me voel als ik meer beweeg. Ik heb het coachtraject als zeer inspirerend ervaren. Inlevingsvermogen, meedenken, en het aanreiken van tools heeft geleid om van grote stappen, die ik geneigd ben te maken, wat kleinere stappen te nemen. Rustig opbouwen. Ook een resultaat is dat ik meer ben gaan lopen, fietsen, bewust vaker de trap nemen, oefeningen thuis doen. Hierdoor ben ik me blijer gaan voelen. Spieren sterker maken. Ook voeding en water drinken geef ik nu meer gerichtere aandacht. Dank je Jolanda.”

Anita

Reacties zijn gesloten.