Tarieven

Yoga en Qigong lessen:

Een losse les kost € 12,- (60 minuten). Een proeflessenpakket (3 lessen) kost € 22,-.

Seizoenspakket: Bij vooraf opgave voor een seizoen betaal je een pakket prijs. Je dient je daarvoor vooruit aan te melden via de mail en het lesgeld te voldoen.

Het seizoen ‘najaar’ start op donderdag 7 september en eindigt op donderdag 21 december (op 19 oktober geen les). Voor dit pakket van 15 lessen betaal je € 165,-.
Het najaar seizoen loopt vanaf de zomer tot kerst, en voorjaar seizoen van januari tot zomer.

Korting geldt voor studenten, minima en de tweede persoon uit een gezin (25%).

Als je een les mist kan die binnen het seizoen op ander tijdstip ingehaald worden bij een andere lesgever van Suniya Yogacentrum. Dit gaat altijd in goed overleg met de docent.

Van je betaling krijg je een factuur. Het lesgeld maak je voor aanvang van de lessen over op rekeningnummer NL 78 TRIO 0254 4461 24 t.n.v. J. Qualm Blij Bewegen ovv je naam.

Individuele coaching:

€ 70,25 excl. BTW / € 85,00 incl. BTW per gesprek.

De coachtrajecten van Blij Bewegen zijn op maat. De genoemde tarieven zijn daarom een indicatie. Gereduceerde tarieven gelden voor studenten. De tarieven zijn mede afhankelijk van de reistijd en kunnen nader worden aangepast.

Een coachtraject:
Een traject (10 gesprekken totaal, incl. intake en evaluatiegesprek) is € 800,00 incl. BTW. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

  • Een gesprek duurt meestal een uur tot maximaal 75 minuten.
  • Een intake gesprek heeft dezelfde prijs als een consult, en duurt anderhalf uur.

Personal training (boksen, Qigong, Yoga, etc.):

1 op 1 training per uur: € 60,- en per half uur € 35,- (beide bedragen incl. BTW). Af te nemen in trajecten van 6 of 12 sessies. Vanaf een traject van 12 sessies of meer gaat korting gelden. Ook studenten krijgen korting.
De tarieven zijn mede afhankelijk van de reistijd en kunnen nader worden aangepast.

 

Reacties zijn gesloten.