Yang Yoga Wageningen

Toe aan een dynamische & krachtige yoga vorm?

Wil jij een krachtiger houding en een fitte uitstraling? Dan is hier je kans! Met Yang (Power) Yoga leer je kracht van binnen uit in te zetten. Daarbij ontlaad je ook nog eens de opgehoopte spanning op een effectieve manier. Een ideale manier om na een werkdag heerlijk ontspannen de avond in te gaan! Lees hier meer over Power Yoga en de andere verschillende stijlen.

Wat is Yang Yoga?

Yang Yoga is een krachtige, dynamische en bewuste vorm van de fysieke yoga beoefening. Na opwarming en zonnegroeten series start de serie. Hierbij sta je krachtig gefundeerd en betrekkelijk kort in houdingen, je ademhaling stuurt de beweging, en is bovendien diep en intensief. Ook ga je vloeiend over van de ene naar de andere houding. Door de houdingen uit te voeren in het ademritme en met focus technieken, ontstaat er concentratie en warmte. Sommigen vergelijken dit met een “runners high”. Lees meer over les. Yang Yoga is een uitstekende manier om een sterk, lenig en gezond lichaam te krijgen! Ook voor sporters is regelmatige beoefening van Yang Yoga een uitstekende manier om beter te worden in je sport, of om blessures te voorkomen.

Resultaten

Bij regelmatige beoefening van Yang Yoga leer je letterlijk in je kracht en rechtop staan! Dat is een fantastische ervaring. Je voelt je sterk van binnenuit, en dat ziet je omgeving ook.

Aanmelden?

De power yoga lessen worden gegeven in het prachtige Yogacentrum Suniya in Wageningen. De lessen zijn op donderdag van 17.30 – 18.30 uur. Het nieuwe seizoen start op donderdag 7 september. Er zijn ook zomerlessen in de maand augustus. Kijk snel verder bij het nieuws hiernaast.

Een losse les van een uur kost 12 euro per les. Je bent altijd welkom om voor een proefles, en bij voldoende plek kun je instromen in een lopend seizoen. Per seizoen betaal je pakketprijs. Korting geldt voor studenten, minima, en tweede lid van een gezin. Aanmelden voor het nieuwe seizoen? Dat kan door mij een mail te sturen voor de start van het seizoen. Kijk voor de seizoensprijs verder bij tarieven en betaling.

Waarom doe ik Yoga?

Met het doorgeven van ervaring in yoga wil ik jou graag inspireren tot het vinden van je eigen kracht, levenslust en tegelijkertijd ook je kwetsbaarheid. In mijn beleving gaan kracht en kwetsbaarheid hand in hand.

Ik vind yoga een hele fijne en vredige manier om me lekker te voelen in lijf. Yoga staat voor mij vooral voor harmonie en (her)vinden van rust, maar ook voor plezier in bewegen. Het verrast me iedere keer weer hoeveel positief verschil een yoga les kan maken. Lees meer…

 

Reacties zijn gesloten.