Yoga Festival Wageningen 2017

Yoga voor iedereen

Kom naar het Yogafestival Wageningen 2017 op  zondag 11 juni om kennis te maken met yoga en meditatie, en met de verschillende docenten uit Wageningen en omgeving. Het Festival wordt jaarlijks georganiseerd vanuit Yogacentrum Suniya, Esther van Eersel, Rinske Frederiks en Ramón Eikenaar. Vele docenten doen belangeloos mee.

Ben je nieuwsgierig naar yoga? Dit is je kans om te ervaren wat yoga met je doet! Yoga ontspant, geeft energie en opent je voor de schoonheid van het leven. Doe je al langer aan yoga? Laat je verrassen en probeer eens een nieuwe yogastijl, een meditatie les of verdiep je yoga ervaring in een workshop!

Het yogafestival biedt een plek om te ontspannen en helemaal op te laden. Contact te maken met de stilte in jezelf, je innerlijke kracht en lichtheid te ervaren. Om te genieten van good yoga vibes, andere yogi’s te ontmoeten en elkaar te inspireren. Op een mooie locatie: in en om Yogacentrum Suniya aan de Haagsteeg 4 in Wageningen.

Er is een kleurrijk festival programma met een heel divers aanbod aan yogalessen, workshops en meditatie. Diverse (yoga)docenten werken belangeloos mee aan dit bijzondere yogafestijn. Ook voor kinderen is er van alles te doen: naast kinderyoga, familieyoga is er een creatieve activiteit in de middag. Deze activiteit wordt begeleidt door Femke Delen van Praktijk La Faye

We eindigen de dag met een gezamenlijk klankconcert van Elsbeth Snijdoodt en Viola Bennink. Je mag gaan liggen en ontspannen om de klanken van de kristallen klankschalen en stem op je in te laten werken.

Nog meer ontspannen? Op het festival kan je genieten van verschillende massagevormen, tegen een kleine vergoeding.

Er is volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te genieten van een vegetarische lunch van Vreemde Streken en van natuurlijk gezoete lekkernijen van the Green Kitchen. De tenten en thee worden gesponsord door Leven uit liefde voor eenvoud.

Reacties zijn gesloten.