Cursus verbeter je slaap, verbeter je veerkracht

qigong - Leefstijlcoach-Wageningen-Ede-Bennekom-yoga-coaching-personal-training_DSC_3810

Ken je dat? Moeilijk de slaap kunnen vatten, draaien, woelen en/ of ‘s nachts vaak wakker worden? Moe opstaan? Vatbaarder voor verkoudheid en griep?

Ontdek en leer zelf hoe je met prachtige en zeer effectieve oefeningen uit de Qigong, Yin Yoga en Mindfulness je nachtrust en je weerstand kunt verbeteren. Voor nu en later als je het nodig hebt.

In drie bijeenkomsten van anderhalf uur leer je deze oefeningen, zodat je op de periodes dat je minder goed slaapt zelf het tij kunt keren.

De oefeningen bestaan uit langzame, vloeiende bewegingen die uitgevoerd worden met een rustige ademhaling en met volle aandacht. Deze cursus bestaat uit drie lessen met oefeningen die er speciaal op gericht zijn om heerlijk te kunnen slapen en de weerstand en veerkracht te versterken. Enerzijds wordt het hoofd rustig, kalmeert het hart en ontspant het lichaam voor een betere slaap. Anderzijds verbetert de weerstand en wordt het lichaam sterker en krachtiger door de longen beter te openen en een diepere, rustige ademhaling. Ervaar het zelf!

Heb je interesse, schrijf je snel in via het rooster. Je boekt de cursus alleen op 31 oktober, daarmee ben je ingeschreven voor alle drie de bijeenkomsten. Maximaal 10 deelnemers.

Docenten zijn Marianne Meijboom en Jolanda Qualm

Cursus:

  • 3 zaterdagmiddagen van 13:30 – 15:00
  • Data: 31 oktober, 14 en 28 november
  • Kosten 59 Euro
  • Inclusief handleiding met oefeningen

Locatie:

  • Het Yogaschooltje, Rouwenhofstraat 10, Wageningen. Dit is een goed geventileerde en grote ruimte.

Heb je interesse, schrijf je snel in via het rooster. Je boekt de cursus alleen op 31 oktober, daarmee ben je ingeschreven voor alle drie de bijeenkomsten.

De bijeenkomsten los volgen is niet mogelijk.

Wil je afzeggen of de cursus annuleren vanwege corona, of heb je corona- / verkoudheid-/ griepklachten, dan overleggen we de verschillende opties met je.
Bel of mail dan Marianne marianne@kansenboom.nl / 06 33196769. Dit kan tot 12 uur van de cursusdag zelf.

Plaats een reactie