Zomerbreak! Stuur je leukste zomerse foto!

Van 20 juli t/m 18 augustus ben ik met vakantie, en op 19 augustus start ik mijn lessen weer op. Voor mij is de zomervakantie een periode van opladen in natuur en met mijn familie.

Video On Demand

Mocht je in deze periode lessen van mij willen volgen, dan heb ik Video on Demand ter beschikking. Kijk op https://www.momoyoga.com/powerofyoga/videos. Ook staan er nog een aantal online livestream lessen op het rooster waar je aan mee kunt doen, op de woensdag een yin yogales en zaterdagochtend een yoga flow les.

Zomer Yoga foto’s delen

Ik doe bij deze een oproep aan jou. Stuur mij jouw leukste zomerse foto waarin je een vleugje yoga en een vleugje van jezelf combineert. Stuur mij je foto in een berichtje of zet ze op je Facebook/Instagram met #YogaHoliday! Zo kunnen we elkaar inspireren!

Fijne zomervakantie!
Liefs, Jolanda

Plaats een reactie