Nieuwe start van de lessen

De zomervakantie is weer afgelopen voor de meesten van ons en de scholen, werk en andere zaken gaan weer beginnen. Zo ook de lessen in het centrum 21IndusTree. Afgelopen week zijn we zelfs gestart in een nieuw rooster met diverse docenten en verscheidenheid aan lessen. Tijd voor het oppakken van je yoga, boksen en qigong.

Nieuwe start: Samenwerking & ontmoet nieuwe docenten

Voor de zomer heb ik je geïnformeerd over de samenwerking die Ynske yoga en Power of Yoga Wageningen met elkaar zijn aangegaan om Yoga & meer in Wageningen aan te bieden.
Door deze samenwerking zijn alle lessen van ons beiden toegankelijk voor iedereen! En niet alleen dat, ook hebben we verschillende docenten gevraagd een les te verzorgen voor een compleet programma.
Ontmoet de leraren op de open dag of neem een les bij één van hen. Voor de vroege vogels onder ons zijn op jullie verzoek lessen in de ochtend op het rooster gekomen. Sommige lessen zelfs ultra vroeg 😊.
Het is Yoga & meer … dus er start een Zumba les op zaterdag! Ook zijn er community classes waar mensen op donatiebasis hun les kunnen volgen. Voor nieuwe mensen is er de introductie aanbieding om 5 lessen te volgen voor slechts 35 euro. Dat is wellicht het perfecte cadeau voor een vriend of vriendin!

Nieuwe lessen cyclus: nazomer en herfst

Mijn lessen laat ik inspireren door de energie van het seizoen. Prachtig dat we in Nederland alle seizoenen zo mooi kunnen ervaren! Nu de zomer achter de rug is, merk je dat we in de nazomer beland zijn. Al leek afgelopen zomer in NL ook soms op een herfst, de nazomer tekent de overgang van zomer met actieve (yang) energie, naar meer rustiger en naar binnen gerichte (yang-yin) energie van de herfst en de verstilling en kou (yin) van de winter.
Na alle uitbundigheid, naar buiten gaan, en samen met vrienden of familie zijn, nu dan meer tijd voor je zelf en goede innerlijke verzorging! En daar hoort (krachtig) bewegen en ook rust nemen bij. Genieten van de oogst en samenzijn voor een voedzame kleurrijke maaltijd zijn zaken die bij nazomer horen.
Aandacht voor balans en stabiliteit. De komende tijd gaan we rondom dit thema werken, en geef ik in de lessen richtlijn en tips voor (mentale en fysieke) voeding en leefstijl met krachtige affirmaties of oefeningen om in het najaar vitaal, bruisend en gezond te blijven.

Balans en aarden

Het is ook weer het moment om je yoga, boksen en qigong op te pakken! Juist nu alles om je heen weer opstart en er hectiek met veelheid aan dingen is. Want er wordt waarschijnlijk veel van je gevraagd deze periode na de zomer. Zeker nu al bijna 2 jaar corona pandemie en alle extra regels heb je mogelijk meer als ooit behoefte om gezond te zijn en in balans te blijven. Hoe ga jij dat doen?
Om de balans te bewaren in de nazomer is het belangrijk om vanaf nu aandacht te geven aan technieken als het gronden en centreren, ruimte innemen voor ademen. Daarbij is het belangrijk je “core” power ofwel je levensenergie te activeren.
Vooral je buik en dan met name het verteringssysteem en de longen hebben verzorging nodig. Yoga, boksen en qigong biedt een heerlijk totaal pakket aan oefeningen om deze verzorging optimaal te ondersteunen en te leren hoe je de focus op je gezondheid kunt houden. Door regelmatig je lessen te doen hou je balans en kom je thuis bij jezelf.

Lessen reserveren

Met het boekingsprogramma with Ribbon kun je een losse les, strippenkaart, abonnement kopen in een veilige betaalomgeving, en je lessen reserveren / beheren. Inloggen en je les boeken kan makkelijk via mijn website www.powerofyogawageningen.nl. Of binnenkort via een app van Ribbon. Kom je er niet uit, stuur me dan graag een berichtje. Via mijn website zie je ook altijd het actuele lesrooster en ook kun je via het tabblad tarieven een nieuwe kaart of abonnement kopen.

Blijheid

Dicht bij jezelf blijven en jezelf te goed te voeden, dat is een hele kunst. Bij regelmatige yoga beoefening – yang en yin – leer je vanuit bewustwording gezonde keuzes te maken. Je leert ook precies goed te reageren op wat er ook gebeurt in je omgeving. Om goed voor je zelf te staan en te vertrouwen.
Je ervaart door yoga de kracht, en ook de rust en helderheid in je hoofd en je lijf, mogelijk ervaar je pure blijheid. En dat straalt af naar je zelf, en naar alles en iedereen om je heen!

Ik hoop je snel (weer) in de les te zien!

 

Liefs Jolanda

Plaats een reactie