Cursus activeer je slaap, support je weerstand, ervaar je kracht!

Ken je dat? Moeilijk de slaap kunnen vatten, draaien, woelen of ‘s nachts vaak wakker worden? Moe opstaan? Vatbaarder voor verkoudheid en griep?

Je kunt je kwaliteit van slaap zelf leren beïnvloeden!!

Ontdek en leer in deze drie bijeenkomsten van ieder twee uur hoe je met prachtige en zeer effectieve oefeningen uit de Chinese Traditionele Yoga (Qigong en Yin Yoga) je nachtrust en je weerstand kunt verbeteren.

Nu oefenen betekent later leren toepassen als je het nodig hebt!!

De Qigong oefeningen bestaan uit langzame, vloeiende bewegingen die uitgevoerd worden met een rustige ademhaling en met volle aandacht. Door langere tijd in Yin Yoga houdingen te blijven en bewust aanwezig te zijn kan het lichaam steeds dieper ontspannen.

Deze cursus bestaat uit drie lessen met specifieke oefeningen die er speciaal op gericht zijn om heerlijk te kunnen slapen en de weerstand (ofwel je vitaliteit) te versterken.

Enerzijds wordt het hoofd rustig, kalmeert het hart en ontspant het lichaam voor een betere slaap. Anderzijds verbetert de weerstand en wordt het lichaam sterker en krachtiger door de longen beter te openen en een diepere, rustige ademhaling. Ervaar deze prachtige en effectieve combinatie van Qigong en Yin Yoga oefeningen zelf!

Informatie:
• Drie zaterdagmiddagen van 13:30 – 15:30 uur
• Twee enthousiaste docenten
• Kosten 89 Euro
• Inclusief handleiding met de oefeningen voor thuis

We maken een livestream verbinding, en ook een opname. Dus mocht je een een keer niet in de studio aanwezig kunnen zijn, dan kun je vanuit huis meedoen of later in de week terugkijken.

Meer informatie en aanmelden via deze link: https://momence.com/s/26070914

Plaats een reactie