Heerlijk die zomerse energie!

Heerlijk die zomerse hartverwarmende energie! Geniet er van!

Na de lente in lock down te hebben doorgebracht, begint ons vuur (yang-energie) nu in mei langzaam uit te breiden. De goudgele zon laat ons op om te baden en ontspannen in haar beschermende licht. Deze zomerse energie verwarmt ons hart en lift onze gemoedstoestand. Mij geeft het in ieder geval de hoop dat COVID19 verbannen kan worden.

Zomer is de tijd om ten volle te leven, plezier te hebben, verbinding te voelen. De zonneschijn van de zomer nodigt ons uit naar buiten te gaan, en actiever te zijn door beweging en spel.

De zomer is een krachtig moment om je af te stemmen op de energie van ons hart. Deze energie wordt onze ‘binnenzon’, of Heilig Vuur genoemd, en bevindt zich in het hartcentrum. Wanneer het Heilige Vuur stabiel brandt, ervaren we pure vreugde, compassie, en vredig geluk.

Vanaf zondag 10 mei werk ik in alle yoga lessen (Yang, Yin en Qigong) met deze zomerse energie!

Heb jij ook zin om je vuur aan te wakkeren en lekker in balans en verbinding te komen? Mijn zomer yoga en qigong routines helpen je op een natuurlijke manier fysiek, energetisch, mentaal en emotioneel te transformeren, te groeien en tot volle expressie van jezelf te komen.

Focus op wat echt belangrijk voor je is en kom weer met plezier in beweging. Van harte welkom!

Boek je favoriete les in het Rooster & Tarieven.

Yoga - Leefstijlcoach-Wageningen-Ede-Bennekom-yoga-coaching-personal-training_DSC_1444

Plaats een reactie