Leefstijlcoaching - Leefstijlcoach-Wageningen-Ede-Bennekom-yoga-coaching-personal-training_DSC_3803-Copy

Leefstijlcoaching

Als leefstijlcoach vind ik het ontzettend boeiend om je te helpen terugkerende gedachten en gedragspatronen te herkennen en te doorbreken. Stap voor stap op weg naar een pad van meer gezonde keuzes, vitaliteit en balans.

Ik help je om je uitdaging op verschillende manieren te bekijken, leggen we de focus op wat wél lukt en ga ik met je op zoek naar het vertrouwen om die moeilijke keuze wel te maken of die eerste stap te zetten.

Voor de coaching gesprekken neem ik je graag mee naar buiten, de natuur in. Daar ontstaat rust, ruimte en reflectie. Maar met evenveel plezier kom ik bij je thuis of op een andere locatie.

Je zult merken dat je na één of meer sessies, ziet dat je een keuze hebt en voldoende perspectief ervaart om de passende keuze te maken. Dat de focus verschuift naar wat echt belangrijk is: jouw gezondheid en welzijn. Je leert om krachtig te staan voor jezelf: grenzen aangeven, wensen duidelijk maken en nee zeggen waar nodig.

Als coach krijg ik op deze manier samen met jou je waarde voor gezondheid weer helder. Je krijgt vertrouwen en zin in nieuw en gezond gedrag. Stap voor stap coach ik je naar je doel.

 Tijd en plaats: de gesprekken vinden in overleg plaats, op een voor jou prettige locatie.