Kennismakingsgesprekken

Ik ben Jolanda, van Power of Yoga Wageningen, en ik maak graag kennis met jou!

 

Verschillende lessen yoga

Power of Yoga biedt verschillende vormen van yoga zowel in de zaal als online te volgen. Er zijn een aantal docenten, en gevarieerde wekelijkse lessen iedere keer weer. Van meer verstillend meditatief tot power yoga. Ik bied ook bijzondere yoga combinaties aan vanuit mijn ervaring met karate, boksen.

 

Ik leer je graag kennen

Ik kom graag met je in gesprek om je te leren kennen! Voor mij als docent is de deelnemer in de groep namelijk heel belangrijk. Jou iets mogen leren en mogen geven, geeft groei voor ons beiden. Zo ervaar ik dat. Natuurlijk is niemand perfect, en we zijn allemaal feilbaar, maar juist dat vind ik zo boeiend aan het leven.

 

Gratis proefles

Je krijgt sowieso een proefles van mij, ervaring en meedoen is toch de beste manier.
En als je komt kennismaken met mij, dan krijg je van mij daarbij nog een extra verrassing ????

 

Maak je een afspraak via het rooster op mijn website? Mailen of bellen mag natuurlijk ook. Dan zie ik je hopelijk snel!
Liefs Jolanda

Plaats een reactie