boksen-en-coaching - Leefstijlcoach-Wageningen-Ede-Bennekom-yoga-coaching-personal-training_DSC_3759

Coaching op maat

Blij Bewegen inspireert je om de stappen te zetten richting de levensstijl waar jij naar verlangt.

Soms is het niet zo makkelijk om de stap te zetten richting een actiever en gezonder leven. Misschien vind je niet de motivatie om te gaan sporten, weet je niet waar te beginnen, worstel je met tijdgebrek of torenhoge verwachtingen over jezelf.

Door middel van coaching kan ik je hiermee helpen. In mijn coaching combineer ik diepgang en kennis met plezier, en werk ik ook intuïtief om een ingang te kiezen in het coachingsvraagstuk die op dat moment het beste past.

Voor de coaching gesprekken neem ik je graag mee naar buiten, de natuur in. Daar ontstaat rust, ruimte en reflectie. Maar ik kom met evenveel plezier bij je thuis of op een andere locatie.

Leefstijlcoaching

Als leefstijlcoach vind ik het ontzettend boeiend om je te helpen terugkerende gedachten en gedragspatronen te herkennen en te doorbreken. Stap voor stap op weg naar een pad van meer gezondheid, vitaliteit en balans.

Je zult merken dat je na één of meer sessies, ziet dat je een keuze hebt en voldoende perspectief ervaart om de passende keuze te maken. Dat de focus verschuift naar wat echt belangrijk is: jouw gezondheid en welzijn. Stap voor stap coach ik je naar je doel. Lees verder...

Boksen & coaching

Het kan ontzettend fijn zijn om je coachingsvraagstuk eens wat fysieker aan te pakken. Om even uit het hoofd te stappen, en het lijf te laten spreken.

Boksen is als geen andere sport geschikt om patronen duidelijk te maken en oerinstincten op te roepen. Boksen doet echt iets met je. Met een boksen & coaching sessie is het waarschijnlijk niet moeilijk voor je om gelijkenissen met het ‘echte leven’ opeens helder te zien.

Natuurlijk is boksen ook ontzettend leuk, en zal het je kracht en zelfvertrouwen geven om je coachvraag aan te pakken. Lees verder...