Personal Training

Personal-training - Leefstijlcoach-Wageningen-Ede-Bennekom-yoga-coaching-personal-training_DSC_3572

Soms is het prettig om één-op-één te sporten met een personal trainer. Bijvoorbeeld na een blessure, na een zwangerschap, na een periode van weinig bewegen of wanneer je weinig tijd en veel verplichtingen hebt en je de flexibiliteit zoekt om te sporten op jouw moment.

Blij Bewegen biedt personal training op maat aan, waarbij naast jouw persoonlijke doelen - of het nu om een paar kilo afvallen, sterker worden of een betere conditie krijgen is -  vooral ook je plezier voorop staat.

Na een intake gesprek, stippelen we samen een traject uit. Daarna gaan we aan de slag. Voor de trainingen neem ik je het liefst mee naar buiten, naar het bos, de rivier of het park maar we kunnen ook in het Yogaschooltje in Wageningen aan de slag. Jij hebt de regie.

Training op maat

Afhankelijk van jouw trainingsdoel, uitgangspositie en persoonlijke voorkeuren bedenk ik elke keer een unieke personal training les. Je wordt uitgedaagd en gaat tegen grenzen aanlopen. Als trainer help ik je die grenzen met veel humor, energie en zachtheid voorzichtig te verleggen.

Tijdens de training is er altijd ruimte om aanpassingen door te voeren: ben je moe van een drukke dag, dan gaan we lekker aan de slag met Qigong of yoga. Wil je een frustratie van de dag kwijt, dan pakken we de bokshandschoenen erbij.

Elke sessie gaat erom dat jij lekker en blij hebt bewogen op weg naar je persoonlijke trainingsdoel. Misschien stroom je na een aantal sessies in bij de groepslessen, misschien blijf je lekker één-op-één trainen op jouw moment, alles is mogelijk.

Tijd en plaats: de lessen vinden in overleg plaats, buiten of in het Vital Energy Center in Wageningen.

Boks!Fun

Heb je weinig tijd en zoek je een pittige één-op-één les die je kunt inplannen wanneer het jouw past?

Dan is Boks!Fun de perfecte workout voor jou. Boks!Fun is een stoere personal training gebaseerd op de basiselementen van kickboksen. Lees verder...

Weg met die rugpijn!

Ik begeleid ook mensen die  worstelen met pijnklachten, vaak in de (lage) rug.

Het is niet altijd makkelijk om de oefeningen van de fysiotherapeut netjes uit te voeren of een workout te verzinnen die past bij de uitdagingen van je lijf.

Juist voor deze mensen, bied ik trainingen aan gericht op het tegengaan van pijnklachten, het herstellen van blessures en het vergroten van de kracht en mobiliteit. Lees verder...