Boksen en Yoga les start weer op!!

Vanaf komende maandag 7 juni is de buiten Boksen en Yoga les weer als vanouds. Dus met bokshandschoenen en pads!

Boksen èn Yin Yoga, een unieke en effectieve combinatie in één les

We hebben deze les onwijs gemist met elkaar. En natuurlijk hebben we ons afgelopen jaar prima aangepast door zonder dit contact van echte punches en kicks met elkaar te trainen. Maar er gaat (ook wat mij betreft) niets boven het oorspronkelijke concept, waarbij we echt door de intensiteit en het samenwerken nader tot elkaar kwamen en echt contact voelden, konden lachen, en samen naar diepe ontspanning konden in de yin yoga.

Dat gaat vanaf maandag dus weer starten!

Neem je eigen bokshandschoenen mee en pads als je die hebt. Heb je geen bokshandschoenen dan krijg ik graag vooraf een seintje (voor maandagmiddag 3 uur). Ik kan natuurlijk een aantal spullen meenemen, maar het is voor mij ook beetje gesjouw ???? en logistiek gebeuren.

PS: Overkopen van handschoenen van mij kan nog altijd!!

We trainen voorlopig nog op de vooralsnog mooiste buiten-trainingsplek van Wageningen: op de kade van de Rijnhaven bij het havenkantoor Pabstendam 2.

Plaats een reactie