We starten weer op! ๐Ÿ’Kom in Actie! ๐Ÿ‘‰ CombiDeal ๐Ÿ‘ˆ

Lieve Yogi๐Ÿ’

Laat jij je leiden door je wens vitaal, soepel en gezond te zijn? Of door je angst dat niet haalbaar is voor jou…. met als gevolg je yoga er maar bij te laten hangen?

Deze vraag heb ik mezelf gesteld. Een paar weken terug. Op een moment dat ik heel diep zat. En ja, ook ik voel mij lang niet altijd tip top.

Ik werd wakker door pijn in mijn rug, en kon alleen nog maar kruipen naar de wc…. Ai!

En toen werd ik รจcht wakker ๐Ÿคฏ

Want daar zat ik dan op de grond en met mijn uitstelgedrag om mijn eigen yoga beoefening op te pakken. En al mijn goede excuses waar mijn lijf helemaal geen boodschap aan heeft.

Terwijl ik wist dat ik het zo hard nodig had en er zelfs naar verlangde elke dag. Terwijl ik weet hoe krachtig de uitwerking is van een regelmatige en consistente yoga beoefening!

En weet je wat? Ik realiseerde me dat ik aan het wachten was tot ik me goed genoeg voelde! Herkenbaar voor jou?

Kom in actie voor jezelf!๐ŸŽ‰

Ik heb mezelf liefdevol bij de hand genomen en mijn eigen kennis en kunde toegepast. Uit een combinatie van de diverse yoga stijlen die ik wekelijks aanbied. Core flow, Core Booster, Yin Yoga, Qigong, Boksen & Yoga.

Oftewel, ik ben in ACTIE gekomen voor mezelf!

Ik ben consistent bezig gegaan, en het RESULTAAT was verbluffend!

Binnen mum van tijd was mijn vitale energie er weer! Mijn pijn smolt als sneeuw voor de zon. Ik kon weer slapen en lachen.

Combineren = Pijnvrij leven

Ja precies, je leest het goed. Ik combineer en doceer heel bewust in diverse yogastijlen. Doe ik heel bewust en al jaren kunnen klanten van mij beamen dat meerdere lessen per week bij mij volgen een grote positieve verandering teweeg brengt.

De ene les is meer gericht op toe laten nemen van levensenergie, de andere meer op conditie, of spierversterking, of de core-spieren activeren, of juist gericht het bindweefsel en gewrichten, enz.. Combineren van lessen maakt de uitwerking op je lichaam en geest super volledig en krachtig ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป

Blij als een kind voel ik mij nu dat ik me niet langer heb laten leiden door angst (dat ik mogelijk een hernia .. of iets anders ergs had)

Ik heb me laten leiden door vertrouwen in het zelfhelend vermogen van mijn lijf … รจn ben in actie gekomen en resultaat gehaald (blij in mijn lijf)! ๐Ÿ™

CombiDeal

Nu leg ik ‘m weer bij jou met een uitnodiging vanuit de grond van mijn hart.

Mijn lessen starten weer op vanaf zondag 25 augustus.

Reis je me met mij mee?

Wil jij je vitale leven in vrijheid leven en jezelf voeden met yoga? Volg dan wekelijks 2 of meer lessen! Speciaal voor jou heb ik een CombiDeal: een maandabonnement van meerdere live lessen in de week met onbeperkt toegang tot mijn Video on Demand. Klik hier voor meer informatie.

๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Wacht niet langer. Voor de snelle beslisser een korting van 15% op de eerste maand. Actiecode COMBIDEAL. Tot 7 september is deze bonus geldig ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ

Lieve groet en tot gauw

Jolanda

Plaats een reactie