Profiel - Leefstijlcoach-Wageningen-Ede-Bennekom-yoga-coaching-personal-training_DSC_1539

Jolanda Qualm

Ongecompliceerd bewegen

Bewegen speelt een ontzettend belangrijke rol in mijn leven. Het is mijn tweede natuur, door bewegen ervaar en leer ik ten volle. Ik ben als kind begonnen met sporten en eigenlijk nooit meer gestopt. Bewegen is voor mij altijd ongecompliceerd en fijn gebleven. Ik voel me er goed bij en het brengt balans in mijn leven. Helaas zie ik om me heen dat bewegen vaak wordt geassocieerd met ‘moeten’: minder kilo’s, een betere conditie… Terwijl bewegen zo fijn en ongecompliceerd kan zijn. Dat blije en lichte gevoel wil ik met je delen via mijn personal training, coaching en (online) yogalessen.

De natuur beleven

Het liefst neem ik je mee naar buiten, de prachtige natuur rondom Wageningen in: boksen in het park, yoga in de uiterwaarden, coaching via een boswandeling. De natuur geeft me een gevoel van essentie. Het voedt mijn intuïtie en bezieling. Enerzijds met de voeten op de grond, maar tegelijk in de zon staan. Graag laat ik je de sensatie van bewegen in de natuur bewust ervaren.

Stap voor stap naar bloei

Bij Blij Bewegen staat niet alleen het bewegen van het lichaam centraal, ik vind het ook belangrijk om te kijken naar wat mensen drijft, waar ze mee zitten en wat ze remt om hun mooiste leven te leven. Ik vind het fantastisch als ik mensen een stap verder zie zetten, zich ergens bewust van zie worden. Dat ze daadwerkelijk kleine dingen in hun leven gaan aanpassen en zich blijer en gezonder gaan voelen. Het Blij Bewegen logo symboliseert dit ook. De bloem en de blauwe cirkels symboliseren de stappen die je kunt zetten - van heel klein naar iets groter - om optimaal tot bloei te komen.

Ben je geïnspireerd om samen aan de slag te gaan? Of heb je een vraag over jouw specifieke situatie? Neem dan gerust contact met me op. Ik spreek je snel!