Poweryoga - Leefstijlcoach-Wageningen-Ede-Bennekom-yoga-coaching-personal-training_DSC_3779

Power Yoga Core Flow

Als je op zoek bent naar een fysiek uitdagende en gevarieerde yoga waar je conditie van verbetert, je lijf sterker van wordt en waar je elke keer gestimuleerd wordt om fysieke en mentale grenzen bewust te onderzoeken, dan is Power Yoga - Core Flow iets voor jou.
Core Flow is een krachtige, dynamische, vloeiende en bewuste yogavorm. De houdingen gaan naadloos in elkaar over op het ritme van je diepe buikademhaling. Power yoga is ook een mooie aanvulling op je andere sporten en helpt blessures voorkomen en zelfs te herstellen.

Boek deze les in het actuele rooster.

Core Flow

Core Flow gaat over het vanuit een energetische golfbeweging kunnen opbouwen van een houding, dus vanuit de grond (het fundament) naar volle expressie.

De Core is een samenwerkend geheel van zeer veel verschillende spiergroepen en bindweefsel van de voeten tot aan de tong, en dus veel meer dan alleen je buikspieren! Door beweging die de Core voortbrengt, ontstaat stabiliteit en tegelijkertijd lichtheid en vrijheid in je yogabeoefening én in je dagelijks leven.

Bij regelmatige beoefening van Core Flow leer je letterlijk in je kracht staan! Dat is een fantastische ervaring. Je voelt je sterk èn licht van binnenuit, en dat ziet je omgeving ook.

De Core-Zonnegroeten en variaties daarop zijn een vaste start van de les na het opwarmen. De les eindigt altijd met ontspanning. Het is een uitstekende manier om een sterk, lenig en gezond lichaam te krijgen!