Yoga & Natuur Zomer Retraite

Omringd door de magistrale Noorse natuur met water, bergen en ruimte als spiegel biedt deze yoga retraite jou een plek om te ontspannen, op te laden en thuis te komen bij jezelf.

Direct bij aankomst merk je de rust en de spanning van de drukte glijdt van je af. De plek vitaliseert en heeft grote schoonheid. De energie is er krachtig, openend en aardend. Deze retraite helpt je om pas op te plaats te maken en om dichter bij jezelf te komen. Gewoontes en patronen los te laten die je niet meer dienen.

Er is natuurlijk ook ruimte voor jezelf – luieren in een hangmat met een boek, genieten van de prachtige uitzichten, kajakken of zwemmen in het nabijgelegen Lemonsjø meer. Of raften op de Sjoa rivier die onder de boerderij in het dal loopt – de grootste raftrivier van Europa!

Programma

Start 12 augustus 17:00 uur, einde 19 augustus rond 15:00 uur.

Groepsgrootte: minimaal 8, maximaal 12 personen.

Prijs: 850 euro (Early Bird tot 15 juli) daarna 995 euro, incl. BTW.

Retraite locatie: Heidal Noorwegen

Yoga docenten: Jolanda Qualm (Yin Yoga en Qigong) en Rinske Frederiks (Kundalini Yoga en de Gong)

Deze retraite zal in 2022 helaas niet doorgaan. Neem contact op met Jolanda voor vragen.

Verzorging en overnachting

De week is volledig verzorgd: alle overnachtingen, de yogalessen, gongbaden, de wandelingen, avondprogramma, maaltijden, fruit & tussendoortjes, koffie & thee, gebruik van sauna en hottub zijn allemaal inbegrepen in de prijs.

Er is een gastenverblijf met 2-4 persoons slaapkamers, een badkamer en keuken. Kamperen is ook mogelijk (neem je eigen tent mee of gebruik er een van ons). Of ga voor de bijzondere en authentieke ervaring en slaap in een Noorse blokhut met grasdak!

De massage (Holistic Pulsing) tegen bijbetaling. Verhuur van kano’s en elektrische mountainbikes is mogelijk. Extra overnachtingen: 40 euro pp voor kamperen per nacht. Transfer van en naar het treinstation in Vinstra is 20 euro (enkele reis). Dichtsbijzijnde vluchthaven is Oslo Gardermoen.

Reizen per auto, vliegtuig en trein

Retraite op basis van eigen vervoer van en naar Heidal of Vinstra. Eigen auto, trein, vliegen zijn de opties. Het is mogelijk om het verblijf te verlengen (eerder aankomen en  later weggaan). Een vakantie kun je er dus aan koppelen! 🙂

Dichtstbijzijnde luchthaven is Oslo Gardermoen. Vanaf de luchthaven is het een prachtige treinreis van 2,5 uur naar Vinstra. Kijk voor treintijden en boek je e-ticket op VY.no We halen je op van Vinstra treinstation voor 20 euro pp (40 minuten per auto) op 12 augustus en brengen je op 19 augustus weer terug.

Met de auto is het 3 uur vanuit Oslo haven (ferry vanuit Frederikshavn, Denemarken) of 7 uur vanuit Kristiansand in Zuid-Noorwegen (aankomst ferry vanuit Eemshaven, Groningen). Alternatieven in ferry-oversteken Frederikshavn – Gøteborg (Zweden) of Puttgarden (Duitsland) – Rødby (Denemarken).

Voor meer informatie mail Jolanda

Plaats een reactie