Boksen & Yoga en meer stoere lessen

Bij Het Yogaschooltje geef ik twee unieke en super stoere yoga lessen. Deze lessen zijn ook online te volgen! Misschien heb je ze inmiddels al een keer voorbij zien komen op Facebook of van gehoord.

Om er echt achter te komen wat deze lessen zijn is meedoen natuurlijk de beste manier 🙂 Boek hier je les!

Boksen en Yoga (Chi Boksen) is een unieke combinatie van actie, ademtraining, focus en meditatieve ontspanning.

Je leert je krachten te bundelen en naar buiten te brengen (yang energie), èn te verstillen door de meer subtiele energie in jouw lichaam optimaal te laten stromen (yin energie).

Kickboks en martial arts technieken worden in één les gecombineerd met yin yoga of Qigong en meditatie. Je hoeft absoluut geen boks of vechtsport ervaring te hebben, iedereen kan meedoen en instromen.

In veilige setting word je uitgedaagd om je eigen grenzen te verkennen, je lijf helemaal te benutten, en je energie in balans te brengen. De les geeft plezier en uitdaging! Je voelt je vrij en blij!

We trainen in de studio lessen met stootkussens en bokshandschoenen. In de online lessen zijn bokshandschoenen niet nodig.

Core Booster is een aanvullende les voor training van cardio en je core.

Door de unieke combinatie van yoga, core stability met High Intensity Interval Training en Tabata training, wordt je core maximaal uitgedaagd, en je uithoudingsvermogen en wilskracht een boost.

Een 45 minuten les met de perfecte uitdaging en plezier! Het effect van deze les is dat er een ‘deep core revolution’ plaatsvindt. Door het ‘after burn’ effect verbrand je energie, voer je afvalstoffen af, en wordt je buik plat. Al nieuwsgierig? Waar wacht je op… boek je les en doe een keer mee!

Na een fijne opwarming volgt een training van ongeveer 10 minuten en dan een cool down en meditatie. Wat je nodig hebt is een fijne yoga mat met enige grip, en soms gebruiken we sokken ;-