Video on Demand bij Power of Yoga Wageningen

Blijf in je vakantie in yoga shape 🙂

Met Video on Demand!

Met Video on Demand is het voor jou als yogi mogelijk om vooraf opgenomen video’s van lessen te bekijken op een zelf gekozen moment. Hoe gaaf is dat!

Inmiddels heb ik van afgelopen anderhalf jaar heel wat online yogalessen opgenomen en deze in een mijn video bibliotheek geplaatst. Dit noemen we Video on Demand (VOD). Via de planningstool Momoyoga is deze yogales-video bibliotheek nu beschikbaar voor jou!!

De leukste les-opnames komen beschikbaar voor jou. Veel variatie en voor ieder wat wils qua les-typen!

Hoe het werkt

In principe kan iedereen toegang kopen tot mijn online video bibliotheek via mijn lesplanner Momoyoga. Voor een zonnige prijs van slechts € 36,- staan er meer dan 20 lessen 24/7 voor je klaar, 6 weken lang!

Nieuwsgierig wat hier allemaal klaar staat voor je aan lessen? Kijk maar eens alvast op https://www.momoyoga.com/powerofyoga/videos *

De komende twee weken vul ik nog meer lessen aan.

Van iedere soort les heb ik opnames. Van mijn meer Yang georiënteerde lessen (Power yoga, Core flow, Viking Strong flow), tot meer Yin georiënteerde lessen (Yin Yoga en de Qigong). Verder mijn lessen die Yoga mixen met conditie, spierkracht of  focus (Yoga Core Booster HITT, Boksen & Yoga en de Yoga Power Booster).

De videos zijn 24/7 beschikbaar. Het idee van Video on Demand (VOD) is dat het een aanvulling wordt op het bestaande lesaanbod.

Een mooi aanbod voor mijn Power of Yoga yogi’s

Speciaal voor de yogi’s van Power of Yoga bied ik deze bibliotheek gratis aan tijdens de zomer periode  waarin ik geen lessen geef. Vanaf 15 juli heb is deze bibliotheek open!

Je zult je met deze VOD zeker niet vervelen en je yoga kunnen blijven doen. En het is een mooie gelegenheid om een andere les uit te proberen!!

Ik wens je veel plezier deze zomer en blijf in balans 🙂

Namasté ???️ Jolanda

 

* De Video on Demand bibliotheek wordt de komende weken verder gevuld!

** Er komen waarschijnlijk nog wel een paar online lessen op het programma van in elk geval docent Eva op zaterdag, dus hou het rooster in de gaten!

Plaats een reactie