Nieuwe yoga les en nieuwe docent Eva op het rooster!

Het is voorjaar!!
Twee nieuwe lessen, en een nieuwe yogadocent op het rooster!

Lees meer hieronder! En check het rooster!!

Power & Cardio Booster voor Yogi’s elke dinsdagavond van Jolanda

Dit is een unieke combinatie van trainen met gewichtjes, intensieve cardio door high intensity interval tabata training (HITT) en yoga. Voor de yogi en yogini die een power boost kan gebruiken of gewoon houdt van even lekker enthousiast uitgedaagd worden. Door de (yin) yoga stretches, ademoefeningen en eindontspanning bij de afsluiting kom je voldaan en ontspannen uit de les. De lessen zijn tijdens de lockdown natuurlijk online. Je hebt nodig een zwaarder gewicht van 4 – 8 kg. Een kettlebell is daarvoor heel geschikt, het kan ook een natuursteen (uit bos of uiterwaarden), of iets anders uit je huishouden zijn 🙂

Dynamic Vinyasa Yoga Class (ENG) elke zaterdagochtend met nieuwe yogadocent Eva Dubois

Een perfecte les om het weekend ontspannen te starten! De les is toegankelijk voor ieder die van Dynamische Asthanga Based Vinyasa Yoga houdt. Showing up and feeling some peace and gratitude is the only thing that matters!

Eva Dubois stelt zich voor:

When I first started practicing yoga I had no idea how profoundly it would change my life. That time I was just looking for another way to move my body, apart from going to the gym. But what I discovered through the practice was a deep connection, to my body, my breath, myself. It made me experience inner stillness. In that stillness I found truth. And by listening to that truth I decided to follow my heart. My journey has eventually led me to becoming a yoga teacher myself. I am so grateful to be able to share the practice now with others. I provide guidance so others may experience the numerous benefits of the practice. Whatever it is that draws you to yoga, in the end the only thing that matters is that you show up and by doing that you are already changing your life for the better. I look forward to practicing with you soon.

Lots of Love

Eva

 

Plaats een reactie