Cursus verbeter je slaap, verbeter je veerkracht

Yoga - Leefstijlcoach-Wageningen-Ede-Bennekom-yoga-coaching-personal-training_DSC_1482

De cursus in 23 januari – 20 februari 2021 is geannuleerd wegens verlengen lockdown. Hou de website in de gaten voor de aankondiging van de volgende cursusdata later in het jaar.

Ken je dat? Moeilijk de slaap kunnen vatten, draaien, woelen en/ of ‘s nachts vaak wakker worden? Moe opstaan? Onrustig zijn? Vatbaarder voor verkoudheid en griep?

Ontdek en leer zelf hoe je met prachtige en zeer effectieve oefeningen uit de Qigong, Yin Yoga en Mindfulness je nachtrust en je weerstand kunt verbeteren. Voor nu en later als je het nodig hebt.

In drie bijeenkomsten van anderhalf uur leer je deze oefeningen, zodat je op de periodes dat je minder goed slaapt zelf het tij kunt keren.

De Qigong oefeningen bestaan uit langzame, vloeiende bewegingen die uitgevoerd worden met een rustige ademhaling en met volle aandacht. Door langere tijd in Yin Yoga houdingen te blijven en bewust aandachtig aanwezig te zijn kan het lichaam steeds dieper ontspannen.

Deze cursus bestaat uit drie bijeenkomsten van 1,5 uur met oefeningen die er speciaal op gericht zijn om heerlijk te kunnen slapen en de weerstand te versterken.

Enerzijds wordt het hoofd rustig, kalmeert het hart en ontspant het lichaam voor een betere slaap. Anderzijds verbetert de weerstand en wordt het lichaam sterker en krachtiger door de longen beter te openen en een diepere, rustige ademhaling. Ervaar het zelf!

Heb je interesse, schrijf je snel in via het rooster. Maximaal 15 deelnemers.

Docenten zijn Marianne Meijboom en Jolanda Qualm. Beide zijn zeer ervaren Qigong / Yoga docenten.

Cursus:

  • 3 zaterdagmiddagen van 13:30 – 15:00 uur
  • Data: 23 januari, 6 en 20 februari 2021
  • Kosten 65 Euro
  • Inclusief handleiding met oefeningen en opname van de les.

Locatie:

  • Yogacentrum Tree of Yoga Wageningen.
  • Adres: Industrieweg 21, 6702 DR Wageningen.
    Dichtbij het centrum van Wageningen (Nude). Parkeren is gratis en dichtbij de locatie mogelijk.
  • De ruimte is nieuw en volgens de huidige richtlijnen / normen met buitenlucht geventileerd, de lucht wordt gefilterd. De zaal is zeer groot en comfortabel, met vloerverwarming.

Heb je interesse, schrijf je snel in via het rooster. Je boekt de cursus alleen op 23 januari 2021. Daarmee ben je ingeschreven voor alle drie de bijeenkomsten. Na aanmelding en betaling ontvang je bevestiging van je inschrijving.

De bijeenkomsten los volgen is niet mogelijk. Mocht je een keer niet kunnen dan is de opname van de bijeenkomst beschikbaar, zodat later de cursus les alsnog gedaan kan worden thuis. Ook is online volgen via livestream een mogelijkheid.

Wil je na aanmelden afzeggen of de cursus annuleren vanwege corona, of heb je corona- / verkoudheid-/ griepklachten, dan overleggen we de verschillende opties met je.
Bel of mail dan Marianne marianne@kansenboom.nl / 06 33196769. Dit kan tot 12 uur van de cursusdag zelf.

Plaats een reactie