Kerst 2020 is geen DOWN maar UP :)

Deze kerst en in het nieuwe jaar volop ONLINE Yoga en Qigong lessen!

Het nieuws van de lockdown sloeg in als een bom. Net voor de kerstvakantie. Weer iedereen thuis. Tranen rolden over mijn wangen. Hoe moeten we dat nu weer doen? Daarom deze power mantra:

Kom uit die DOWN dog! Hup in de UP dog! 🙂

boksen-en-coaching - Leefstijlcoach-Wageningen-Ede-Bennekom-yoga-coaching-personal-training_DSC_3759

Natuurlijk is door de lockdown alles anders als verwacht, maar we gaan het omturnen naar een kans …

Hoe? Met elkaar via online yogalessen gaan we de prettige sfeer in huis halen. We gaan ons verbinden als groep. Via het scherm werkt dat echt super goed en bemoedigend. Mijn yoga lessen zijn vanaf nu weer online livestream te volgen via Zoom.

Rol je kerstmat dus alvast uit, claim je plek midden in de woonkamer, laat je huisgenoten en huisdieren maar lekker mee doen, plug je oortjes in, en jij bent er klaar voor!

In de hele lockdown periode zijn er volop lessen te volgen. En mis je de les, dan krijg je bij inschrijving de opname na afloop.

Boek en koop je les via het rooster uiterlijk een uur van te voren. Na boeken krijg je een half uur voor de les je link toegestuurd om op de aangegeven tijd vanuit je eigen huis mee te doen.

Je kunt dus doorgaan met je eigen Yoga, Core Booster, Boksen & Yin yoga, of Qigong en lekker in vorm blijven! En een leuk bijkomend voordeel is dat je niet in Wageningen hoeft te wonen, en ook je deur niet uit hoeft!

Losse les tickets, online strippenkaarten tot per maand opzegbare abonnementen, hoe en hoe vaak jij het wil, jij hebt de regie over je gezondheid en plezier.

Ik wens iedereen sterkte met de gevolgen van het virus  en de lockdown, en ik zal je op de site en op Facebook op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen.

Mooie kerst en een goed nieuwjaar toegewenst! Laten we zorg dragen voor elkaar en wensen dat er binnenkort een einde komt aan deze situatie. We zetten gezondheid voorop in 2021 en we komen blij in beweging.

Plaats een reactie