Zaal is weer open voor groepslessen yoga!

Yes!!! Heel blij dat er vanaf 5 juni weer groepslessen gegeven mogen worden.

Live lessen

Dat betekent dat ik in mijn lessen van de zondagochtend, maandagavond en de donderdagavond weer meerdere mensen toelaat in de ruimte. De ruimte is groot en is goed geventileerd. Het rooster op mijn website is altijd actueel. Daar kun je de lessen en tijden terugvinden en je les boeken.

Eigen spullen mee

Neem graag je eigen mat mee in de zaal. Mocht je props hebben (zoals blokken etc.) dan is het voorlopig fijn als je die zelf meeneemt. Kom alvast omgekleed. Je spullen zet je aan de rand van de zaal. Houd aandacht voor elkaar en jezelf ;). Dus afstand houden en hygiëne in het kader van corona(regels).

Online lessen blijven!

Uiteraard doe ik gelijktijdig de livestream online les via Zoom. Wat mij betreft blijf ik dat doen zolang er van jullie kant belangstelling voor is.

Ik ben heel dankbaar voor afgelopen jaar, dat we verbinding hebben kunnen houden als gemeenschap en dat ik jullie yogalessen blijvend heb kunnen aanbieden.

Account aanvragen

Mocht je nog geen account hebben, maar je bent wel geïnteresseerd in een les, stuur me dan een mail!

Bekijk mijn leuke kennismakingsactie voor komende maand!

Ik hoop velen van jullie heel snel ook weer live te zien!

Plaats een reactie